• 1403/02/16
بازدید کارشناس تربیت بدنی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی از سالن ورزشی بیمارستان

کارشناس تربیت بدنی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی با هدف احیاء ورزش و تربیت بدنی از سالن ورزشی و تجهیزات ورزشی بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان استاد محرری، درپی نامه ی مسئولین بیمارستان استاد محرری پیرامون احیای سالن ورزشی و تجهیزات ورزشی این مرکز به تربیت بدنی دانشگاه، "دکتر مرتضی حسین زاده" کارشناس تربیت بدنی کارکنان دانشگاه علوم پزشکی فارس از سالن ورزشی وسایل بدنسازی بیمارستان استاد محرری بازدید کرد.

«مرتضی حسین زاده» ضمن بازدید از سالن ورزشی و امکانات موجود، طی نشستی با «عبدالمجید فلاحی» مدیر بیمارستان استاد محرری گفت: این بیمارستان از محدود بیمارستانهایی است که دارای چنین سالن ورزشی است و باید از این مکان به نحو احسن استفاده شود.

وی در ادامه آمادگی خود را برای همکاری با این مرکز اعلام کرد و مقرر شد در این خصوص نیز تصمیم گیری شود.

«عبدالمجید فلاحی» مدیر بیمارستان استاد محرری در این نشست گفت: با توجه به حفظ و نگهداری فضاها و اماکن ورزشی به عنوان بستر فعالیت ورزشکاران بسیار حایز اهمیت است، انشالله با همکاری، تعامل و حمایت مسئولان دانشگاه بتوانیم گام بسیار خوبی در حوزه ورزش کارکنان این مرکز برداریم.

در پایان راهکارها و پیشنهادات ارزنده ای مطرح شد و مقرر گردید مورد بررسی قرار گیرد.

1403/2/16