• 1403/02/09
پیام تبریک رئیس و مدیر بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری به مناسبت گرامیداشت روز روانشناس و مشاور

به مناسبت گرامیداشت روز روانشناس و مشاور، رئیس و مدیر بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری طی پیامی این روز را تبریک گفتند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان استاد محرری، «دکتر لیلا رازقیان» رئیس بیمارستان استاد محرری در پیامی ضمن تبریک  به مناسبت روز روانشناس و مشاور گفت:

امروزه در جامعه بشری، اهمیت بهداشت روان در مواجهه با بحران‌ها برهیچکس پوشیده نیست. و با توجه به مشکلات و بحرانهای پیش رو موجی از استرس، ناامنی و اضطراب را به جامعه و خانواده ها تحمیل کرده است و بسیاری از مردم در معرض آسیب قرار گرفته‌اند. در این میان، نقش مشاور و روانشناس در پیشگیری و کنترل بیماری های روانی ناشی از این بحرانها، بیش از پیش بر همگان نمایان شده است.

بدین وسیله روز روانشناس را به تک تک شما روانشناسان گرامی که شبانه روز در راه سلامت روان جامعه قدم بر میدارید تبریک عرض می نمایم. باشد که با تلاش های شما بار فشار روانی موجود بر دوش جامعه را کاهش دهیم.

درادامه این پیام «عبدالمجید فلاحی» مدیر بیمارستان به مناسبت گرامیداشت روز روانشناس و مشاور گفت:

متخصصان و کارشناسان زحمتکش این حوزه تلاش می کنند تا کیفیت زندگی همنوعان خود را ارتقاء بخشند و سلامت روان انسان های ناامیدی را تامین کنند که می توانند برای خانواده و جامعه خود مفید باشند و شاید مصداق توصیه های پیامبر بزرگوار اسلام  به نوعی در این حرفه و تخصص مشاهده می شود که دستگیری از همنوع برای دستیابی به آرامش و برگشت به زندگی با انگیزه ای بیش از گذشته، محور آن خواهد بود.

اینجانب نیز به نوبه خود به همه تلاشگران این عرصه خصوصا روانشناسان این مرکز تبریک عرض می کنم و امیدوارم همواره در جهت نیل به هدف نهایی که همانا ارتقای سطح سلامت آحاد جامعه است، بیش از پیش موفق و پیروز باشید.

دکتر لیلا رازقیان جهرمی رئیس بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری

عبدالمجید فلاحی مدیر بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری استاد محرر