• 1403/02/02
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
ارائه خدمات مشاوره و روانشناسی به دانش آموزان مدارس ابتدایی روستای باجگاه توسط روانشناسان بیمارستان استاد محرری

به مناسبت هفته سلامت، کارکنان واحد روانشناسی بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری با حضور در مدارس ابتدایی روستای باجگاه اقدام به ارائه خدمات مشاوره و روانشناختی دانش آموزان کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان استاد محرری، «زمان اله حاجی نسب» سوپروایزر آموزشی بیمارستان استاد محرری گفت: با توجه به شعار دومین روز از هفته سلامت مبنی بر «سلامت خانواده از آموزش و پرورش تا آموزش عالی» ، با هماهنگی واحد روانشناسی این مرکز و با حضور در مدارس ابتدایی روستای باجگاه اقدام به ارائه خدمات مشاوره و روانشناختی دانش آموزان کردند.

«فرزانه محمدی» روانشناس بیماستان استاد محرری و  مشاوره این دوره در خصوص اهمیت روانشناختی دانش آموزان گفت: مشاوره موضوع بسیار مهمی است که متأسفانه آن طور که باید به آن توجه نمی شود، در حالی که ایمنی روانی می تواند از مدرسه به خانه منتقل شود و از خانه به اجتماع. با روش هایی آسان و به ظاهر کم اهمیت می توان بهداشت روانی دانش آموزان را تقویت کرد.

پایان خبر

1403/2/2