• 1404/05/30
  • - تعداد بازدید: 75
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

بازدید مدیر خدمات پشتیبانی و معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیمارستان استاد محرری

مدیر خدمات پشتیبانی و معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری به‌ منظور بررسی ظرفیت‌ها و امکانات جهت راه‌اندازی و تجهیز آشپزخانه برای طبخ غذای دانشجویی، از آشپزخانه این بیمارستان بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان استاد محرری، «احمد حیدری» مدیر خدمات پشتیبانی این بیمارستان اظهار داشت: از  دهم مرداد ماه سال جاری تا دهم شهریور، آشپزخانه این مرکز تأمین غذای حدود ۲۰۰ نفر از دانشجویان را برعهده خواهد داشت. وی افزود: با توجه به فرا رسیدن فصل پاییز و آغاز کلاس‌های حضوری، پیش‌بینی می‌شود این تعداد به بیش از ۶ تا ۷ هزار دانشجو افزایش یابد که این امر، چالش‌هایی نظیر کمبود سردخانه و محدودیت فضای پخت و پز را به همراه خواهد داشت.

 

 

در همین راستا، مدیر خدمات پشتیبانی و معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی شیراز با حضور در محل، ظرفیت‌های موجود در بیمارستان استاد محرری برای پخت غذای دانشجویی را مورد بررسی قرار دادند.

 

 

در ادامه این بازدید، «مهندس مهدی فرجی» مدیر خدمات پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: این مرکز از ظرفیت اولیه برای طبخ غذای دانشجویی برخوردار است، اما تصمیم‌گیری نهایی پس از بازدید و ارزیابی سایر آشپزخانه‌ها، از جمله آشپزخانه بیمارستان‌های رجایی و چمران، انجام خواهد شد تا مناسب‌ترین مرکز برای طبخ غذای دانشجویی انتخاب گردد.

پایان خبر

1404/5/30

  • گروه خبری : تازه های خبر
  • کد خبری : 130573
کلیدواژه

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید