• 1403/02/12
برگزاری مراسم بزرگداشت روز کار و کارگر و تجلیل از کارگران بیمارستان استاد محرری

بمناسبت "روزجهانی کار و کارگر" طی مراسمی از زحمات و تلاش کارکنان واحد تاسیسات، خدمات و آشپزخانه بیمارستان اعصاب و راون استاد محرری قدردانی شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان استاد محرری، طی مراسمی که ظهر روز چهارشنبه در سالن اندیشه بیمارستان استاد محرری برگزار شد از زحمات و تلاش کارکنان واحد های تاسیسات، خدمات و آشپزخانه تجلیل شد.

«دکتر لیلا رازقیان» رئیس بیمارستان استاد محرری ضمن تبریک به مناسبت روز کارگر گفت: روز کارگر فرصت مناسبی است برای ارج نهادن و تجلیل از خدمات ارزشمند جامعه کارگری و فعالان این عرصه، به خصوص کارکنان خدوم و زحمتکش بیمارستان استاد محرری که از انجام وظایف خود کوتاهی نکردند و دوشادوش سایر همکاران این مرکز انجام وظیفه کردند.

و در ادامه گفت: قدردان تلاش شبانه روزی شما همکارن هستم و روز کارگر را به تمامی کارگران با عزت این سرزمین به خصوص همکاران گرامی در مجموعه بیمارستان استاد محرری تبریک و شادباش عرض می کنم و از خداوند متعال برای یکایک شما عزیزان عزت و سلامتی را آرزومندم

«عبدالمجید فلاحی» مدیر بیمارستان استاد محرری ضمن تبریک این روز و تأکید بر ارزش های کار و مقام والای کارگری گفت: در تقویم، روز استاد و روز کارگر یک روز نامگذاری شده است چه بسا کارگران درعرصه کار و تلاش استادانی هستند که به توسعه و پیشرفت جامعه کمک می کنند.

و در ادامه گفت:. من به نوبه خود از تمامی کارکنان واحد تاسیسات، خدمات و آشپزخانه که با تمام توان خود در کنار و همراه همکاران این مرکز تلاش می کنند تشکر و قدردانی می نمایم.

1403/2/12