• 1403/09/08
  • - تعداد بازدید: 166
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
برگزاری دروه آموزشی روان درمانی بیماران سایکوتیک ویژه روانشناسان معاونت بهداشت

بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری / برگزاری دروه آموزشی روان درمانی بیماران سایکوتیک

با هماهنگی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز، دوره آموزشی «روان درمانی بیماران سایکوتیک» در بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی بیمارستان استاد محرری، با هماهنگی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز و «دکتر صمد فریدونی» دکترای روانشناسی بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری، دوره آموزشی «روان درمانی بیماران سایکوتیک» ویژه روانشناسان معاونت بهداشت در سالن کنفرانس دفتر پرستاری بیمارستان استاد محرری برگزار شد.

 

 

 هدف از برگزاری این دوره، آموزش شرکت‌کنندگان در درک فرایندهای ناخودآگاه از طریق کار بالینی و روان‌ کاوی فردی است تا درنهایت آن‌ها قادر به انجام مستقل روان‌ کاوی باشند.

 

«دکتر صمد فریدونی» دکترای روانشناسی بیمارستان استاد محرری و مدرس این دوره، اختلالات سایکوتیک را یکی از اختلالات روانی شدید دانست و گفت: در طول دوره سایکوتیک، اغلب بیماران توهم و هذیان را تجربه می کنند.  توهم می تواند بصورت دیداری، شنیداری، بویایی و لمسی باشد. هذیان نیز فکر غلطی است که با واقعیت های موجود تطابق ندارد. عمده ترین اختلال سایکوتیک، اسکیزوفرنی (روان گسیختگی) است. سایر اختلالات عبارت اند از: اسکیزوفرنی فرم، اسکیزوافکتیو، هذیانی، سایکوتیک گذرا، سایکوتیک مشترک و سایکوزهای پس از زایمان.

در پایان این دوره از طرف مدیریت بیمارستان استاد محرری سی دی آموزشی  MMT (آموزش درمانهای روانشناختی جهت ترک مواد مخدر) به روانشناسان شرکت در این دوره هدیه داده شد.

پایان خبر

1403/9/8

  • گروه خبری : تازه های خبر
  • کد خبری : 113656

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید