نشست تصمیم گیری طبخ غذای دانشجویی در بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری
نشست بررسی و تصمیمگیری در خصوص پخت غذای دانشجویی در بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری برگزار شد
به گزارش روابط عمومی بیمارستان اعصاب و روان استاد محرری، نشست تصمیمگیری درباره طبخ غذای دانشجویی با حضور رئیس اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز و اعضای تیم مدیریتی بیمارستان در محل آشپزخانه این مرکز برگزار شد. این جلسه با هدف بررسی و رفع چالشهای موجود از جمله کمبود سردخانه، محدودیت فضای انبار مواد غذایی و عدم ظرفیت کافی برای پخت و پز برگزار شد.
«خانم نگین دادمنش» مسئول تغذیه بیمارستان استاد محرری در این نشست گفت: آشپزخانه این مرکز در حال حاضر غذای سه بیمارستان را تأمین میکند. در فصل تابستان، طبخ غذای روزانه برای بیش از ۲۰۰ دانشجو نیز به این ظرفیت افزوده شد، اما با آغاز فصل پاییز و شروع کلاسهای حضوری، پیشبینی میشود این تعداد به بیش از ۶ تا ۷ هزار دانشجو افزایش یابد. در شرایط فعلی، فضای آشپزخانه، سردخانه و انبار مواد غذایی توان پاسخگویی به این حجم را ندارد.
«آقای علیرضا کرمی» مدیر بیمارستان استاد محرری نیز در این جلسه اظهار داشت:«توسعه زیر ساختها و تجهیز آشپزخانه نیازمند سرمایهگذاری قابلتوجهی است که بدون حمایت دانشگاه علوم پزشکی شیراز امکانپذیر نخواهد بود.
«دکتر علیاصغر مسیحینژاد» رئیس اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز با تأکید بر اهمیت این موضوع گفت: براساس برآوردهای اولیه، تجهیز کامل این آشپزخانه برای تأمین غذای بیش از ۷ هزار دانشجو به اعتباری بالغ بر ۱۵0 میلیارد ریال نیاز دارد. امیدواریم با حمایت معاونت توسعه دانشگاه، این پروژه هر چه سریعتر وارد فاز اجرایی شود.»
در پایان مقرر شد پیگیریهای لازم از سوی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شیراز جهت تخصیص بودجه و اجرای این طرح انجام گیرد.
پایان خبر
1404/5/29
نظر دهید